Розкрито подробиці лімузина лідера Китаю

Розкрито подробиці лімузина лідера Китаю

17 листопада 2023
0

У США відбулася довгоочікувана зустріч президента Джо Байдена та голови Китаю Сі Цзіньпіна. Візит іноземного лідера також запам'ятався незвичним лімузином, на якому він пересувався Штатами. Подробиці про авто розповіли на сайті Carscoops.

Джо Байден часто їздить на унікальному лімузині Cadillac «the Beast». Автомобіль вирізняється наявністю передових систем захисту, включно з броньованим кузовом і надміцними шинами.

Сі Цзіньпін також цінує безпеку, тому для нього виготовили унікальну модель. Цей лімузин має кодову назву Hongqi N701. Він заснований на серійному седані L5, але має безліч відмінностей.

Довжина автомобіля китайського лідера становить приблизно 5,5 метра. На авто встановлено 21-дюймові колісні диски, які взуті в куленепробивні шини. Скло і кузов також захищені від пострілів зі штурмових гвинтівок.

Крім цього, лімузин може витримувати вибухи невеликих бомб і має систему стиснення повітря, що захищає його від хімічних атак. Інші системи безпеки тримають у секреті.

Hongqi N701 вже помічали під час поїздок Сі Цзіньпіна до Гонконгу та Росії. Для зустрічі з Джо Байденом було виготовлено два таких авто.

З чуток, лімузин оснащений 6,0-літровим двигуном V12 потужністю приблизно 410 к.с. Максимальна швидкість становить понад 200 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація