Розкрито подробиці нового позашляховика Toyota FJ

Розкрито подробиці нового позашляховика Toyota FJ

23 березня 2024
0

З'явилася свіжа інформація про майбутній компактний позашляховик Toyota. Молодшого брата Land Cruiser презентують у грудні 2024 року, а його продаж стартує на початку 2025-го. Про це повідомляє японське видання BestCarWeb.

Очікується, що модель назвуть Toyota Land Cruiser FJ і в модельному ряду марки вона замінить позашляховик FJ Cruiser. Очікується, що ціна авто в Японії складе від 3,5 до 4,5 млн ієн ($23 100 - 29 700).

Судячи з рендерів, рубаний дизайн буде витриманий в дусі Toyota Land Cruiser 250. У позашляховика класичний двооб'ємний профіль із високим капотом, розширеними крилами та вертикальними задніми стійками даху.

Новий Toyota Land Cruiser FJ збудують на рамній платформі бюджетного пікапа Hilux Champ. Позашляховикr буде значно компактнішим за інші Toyota Land Cruiser - 4,5 м у довжину, 1,83 м у ширину та 1,85 м у висоту за колісної бази в 2,75 м.

За даними BestCarWeb, у лінійці моделі не буде дизельних чи гібридних версій. Кросовер дебютує з 2,7-літровим 163-сильним бензиновим двигуном, хоча пізніше лінійку моторів можуть розширити.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація