Розкрито подробиці нової Skoda Octavia 2026

Розкрито подробиці нової Skoda Octavia 2026

11 серпня 2023
0

Skoda почала розробку нового покоління Octavia. Модель дебютує у 2026 році і кардинально зміниться. Про це розповіли на іспанському сайті Motor.es.

Нова Skoda Octavia стане електромобілем. Це буде одна з моделей нового електричного сімейства, які презентують у 2024-2026 роках. Раніше в Skoda опублікували один-єдиний рендер моделі і на його основі іспанські дизайнери створили своє зображення Octavia.

На рендерах показано універсал Skoda Octavia Combi, хоча в лінійці залишиться і ліфтбек. Його довжина становитиме близько 4,7 м. Дизайн витриманий у дусі концепт-кара Skoda Vision 7S, який презентував новий фірмовий стиль чеської марки. У авто тоненькі діодні фари і заглушка на місці радіаторної решітки.

Нова Skoda Octavia в кузові універсал буде просторішою за нинішню модель. Об'єм багажника авто становитиме щонайменше 600 л.

Електромобіль Skoda Octavia побудують на вдосконаленій платформі МЕВ+. Вона дасть змогу створювати електричні моделі із запасом ходу понад 500 км і швидкою зарядкою. Octavia запропонують із переднім і повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація