Розкрито подробиці про новий Toyota GR86

Розкрито подробиці про новий Toyota GR86

03 лютого 2024
0

Компанії Toyota та Subaru є давніми партнерами, обмінюючись одна з одною платформами та технологіями. Одним із прикладів цієї співпраці є проект моделей Toyota GT86 (GR86) і Subaru BRZ, які є фактично однаковими машинами, що відрізняються лише дизайном і налаштуваннями шасі.

Згідно з новими даними, що прийшли з Японії, в новому поколінні Toyota GR86 позбавиться «минулого» Subaru, оскільки буде повністю і повністю розроблено силами інженерів Toyota.

Як пише інсайдерське видання «BestCarWeb», що підготувало перші рендери новинки, третя генерація знаменитого купе з'явиться в 2025 році. Машина матиме власний двигун, який раніше дістався моделям GR Yaris і GR Corolla.

Йдеться про 1,6-літровий рядний турбомотор, що працює з в парі з електричною надбудовою. Вихідна потужність силової установки здатна перевищити позначку 300 кінських сил. Поєднуватися вона має як з механічною, так і автоматичною коробками передач.

Довжина нового Toyota GR86 має становити 4400 мм, ширина - 1800 мм, а висота - 1300 мм. Відстань між осями купе дорівнюватиме 2,6-метрам.

В Японії очікують, що за майбутню генерацію GR86 дилери Toyota проситимуть від 4 до 4,5 мільйона єн (приблизно 27 - 30 тисяч доларів).

Джерело: Daily-Motor

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація