Розкрито салон нового спільного пікапа Dongfeng і Nissan

Розкрито салон нового спільного пікапа Dongfeng і Nissan

04 серпня 2024
0

Китайські фотошпигуни сфотографували прототипи автомобіля з внутрішньозаводським кодом P20 і заглянули всередину. Пікап розробляється зусиллями Dongfeng і Nissan, а випускати новинку будуть на спільному підприємстві. Дебют очікується протягом 2024 року, конструкцією передбачено бензинові, дизельні, гібридні та водневі версії.

Екстер'єр вантажівки показали на офіційних скетчах минулої осені, і ходові прототипи свідчать: на шляху до серії дизайн зміниться несуттєво. Салон пікапа Dongfeng і зовсім преміальний за китайськими мірками: передня панель майже така сама, як у кросовера eп 008!

Очікується, що флагманський пікап Dongfeng-Nissan зможе розвертатися на місці, отримає камери кругового огляду з функцією «прозорого» капота, а також цілу плеяду електронних асистентів. Тотальної «цифровізації» все-таки не планується: у прототипів потужні дверні ручки, плеяда аналогових кнопок і мультикермо з «фізичними» клавішами.

Подробиці про проект можуть з'явитися завдяки китайським сертифікаційним органам: зазвичай місцевий Мінпромторг розкриває габарити, характеристики силової установки і фотографії серійної версії незадовго до початку виробництва.

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація