Розсекречено базову версію нового Volkswagen Amarok

Розсекречено базову версію нового Volkswagen Amarok

12 серпня 2022
0

У липні цього року дебютувало друге покоління пікапа Volkswagen Amarok. У рамках прем'єри компанія показала топовий варіант моделі та флагманський Panamericana, а ось базовий залишився за кадром.

Однак довго тримати інформацію у секреті виробнику не вдалося. Інсайдери отримали доступ до серії патентних зображень та деяких технічних даних. Судячи з фото, ця версія буде з одинарною кабіною, розрахованою на двох людей. Водночас розмір вантажної платформи збільшиться.

Передній та задній бампери виконані з темного пластику, що надає Amarok утилітарності. Також виробник відмовився від використання хрому на решітці радіатора. Фари та задні ліхтарі позбавили складної світлодіодної графіки. На задніх дверях зник напис із назвою моделі.

Очікується, що в оснащення салону увійде мультимедійна система з 10-дюймовим екраном, а в оздобленні буде використано міцний текстиль. У рух «базовий» VW Amarok буде приводити 2,0-літровий дизельний турбодвигун потужністю 170 к.с., пов'язаний з механічною коробкою передач і системою заднього приводу.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація