Розсекречено компактний крос-хетчбек від Cadillac

Розсекречено компактний крос-хетчбек від Cadillac

02 травня 2023
0

На китайському сайті Autohome повністю розсекретили новинку преміум-бренду General Motors, призначену для місцевого ринку. Йдеться про GT4 - компактний крос-хетчбек Cadillac, який можна вважати спрощеним аналогом «молодшого» позашляховика XT4. Публічна прем'єра очікується влітку, але завдяки фотошпигунам та сертифікаційним документам усі ключові особливості вже відомі.

Габарити Cadillac GT4 складають 4633 x 1878 x 1535 мм, колісна база - 2800 мм. По суті йдеться про однокласника Audi Q5 з поправкою на меншу висоту кузова. Є спрощення і за технікою: базовий GT4 отримає малолітражний 1,5-літровий двигун (204 сили) у поєднанні з безальтернативним переднім приводом.

У топ-версії буде чотири ведучі колеса, а під капотом зв'язка 2,0-літрової «турбочетвірки» та 8-ступінчастого автомата. Однак ставку, напевно, зроблять на комплектації з 1,5-літровим двигуном Ecotec: такий агрегат дозволить заощадити на податках. На оснащенні компромісів не очікується.

По салону GT4 практично повторить «старший» XT4. У п'ятидверок буде майже ідентична передня панель, однак хетчбек відзначиться «літаючою» консоллю з шайбою управління трансмісією та оригінальним мультикермом з «розсипом» сенсорних клавіш. У списку заявлених опцій - двоколірний кузов та «спортивний» вихлоп.

Збиратимуть Cadillac GT4 на спільному підприємстві SAIC-GM. Експортні перспективи новинки є сумнівними, адже модель не вписується в «глобальну» стратегію Cadillac.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація