Розсекречено найменший кросовер Suzuki

Розсекречено найменший кросовер Suzuki

26 липня 2024
1

Опубліковано перші офіційні фото Suzuki Spacia Gear. Компактний позашляховий мінівен невдовзі надійде в продаж у Японії за ціною приблизно 10-11 тис. доларів. Про авто розповіли на офіційному сайті Suzuki.

Як і всі моделі сімейства Suzuki Spacia, Gear належить до японського сегменту кей-карів - мініатюрних міських авто. Довжина авто складає усього 3,4 м.

Новий Suzuki Spacia Gear вирізняється позашляховим дизайном. Його круглі фари і хромована решітка радіатора витримані в дусі Jeep та старих Suzuki Jimny, а в передньому бампері розміщений широкий повітрозабірник. Задні двері виконані зсувними. Кросвен отримав пластиковий захисний обвіс та 15-дюймові литі диски.

У салоні встановлено цифровий щиток приладів та великий тачскрін. Важіль коробки передач розмістили високо на центральній консолі.

Цікаво, що серед доступних опцій для моделі - намет, протимоскітні сітки та спеціальний бокс для перевезення домашніх тварин. Сидіння можна розкласти та перетворити на двоспальне ліжко. Отже, новий Suzuki Spacia Gear позиціонують, як авто для активного відпочинку на природі.

Мінівен-кросовер Suzuki Spacia Gear комплектують 660-кубовими бензиновими двигунами з «м'якою» гібридною установкою: атмосферним 49-сильним та 82-сильним з турбонаддувом. Можна вибрати передній або повний привід, а от КПП одна - варіатор.

Джерело: Фокус
Фото: Suzuki

Обговорення новини

Alec77  

То що він мінімінімінівен це зрозуміло, а кросовер тут до чого.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація