Розсекречено новітній флагманський суперкар Ferrari

Розсекречено новітній флагманський суперкар Ferrari

30 листопада 2023
0

Ferrari готує наступника гібридного гіперкара LaFerrari. Новинка використовуватиме перегонові технології та отримає силову установку з двигуном V6. Про це розповіли на сайті Autoevolution.

Гіперкар має робочу назву F250. Тестовий прототип покритий камуфляжем, але деякі ключові елементи дизайну можна розгледіти.

Дизайн Ferrari F250 буде сильно відрізнятися від інших моделей бренду. Спереду з'являться компактні фари та масивний сплітер.

На кузові з'явиться безліч повітрозабірників для охолодження двигуна і гальмівної системи. Ззаду розмістять велике активне антикрило. Також можна помітити два прямокутні ліхтарі.

Очікується, що Ferrari F250 отримає технології від перегонового боліда 499P. Це буде найшвидша дорожня модель в історії бренду.

Гіперкар оснастять гібридною установкою з 3,0-літровим турбованим двигуном V6 і двома електромоторами сумарною потужністю понад 1000 к.с. Максимальна швидкість новинки становитиме понад 340 км/год.

За чутками, Ferrari F250 можуть представити вже у 2025 році. Новинка буде випущена обмеженим тиражем за ціною понад 1 млн доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація