Розсекречено новий кросовер від Chery для Європи

10 червня 2022
0

Опубліковано фото Exeed LX 2023 модельного року. Кросовер від преміум-підрозділу концерну Chery надійде у продаж із другої половини нинішнього року та буде представлений у Європі. Про це повідомляє сайт Autohome.

Exeed - бренд Chery, найбільш орієнтований на експорт. Раніше його моделі вже презентували у ЄС. Подробиці Exeed LX розкрило міністерство промисловості Китаю. Ціна кросовера стартує приблизно з 30 тис. доларів.

Новий Exeed LX впізнається за зміненою передньою частиною з розкосими світлодіодними фарами й оригінальною решіткою радіатора з візерунком у вигляді сот. Ззаду привертають увагу чотири вихлопні труби.

Салон Exeed LX 2023 поки не розкритий і не заперечують, що він не зазнає змін. Натомість відомо, що комплектація залишиться багатою - вже в базі китайський кросовер оснащений дистанційним запуском двигуна, двозонним клімат-контролем, камерою заднього виду, електроприводами сидінь і дверцятами багажника.

Крім того, Exeed LX отримав збільшення в потужності - тепер початковим є 2,0-літровий 261-сильний турбомотор. З ним кросовер розганяється до 100 км/год за 6,8 с, розвиває 200 км/год і витрачає 7,7 л/100 км у змішаному циклі.

До того ж тепер для моделі доступна 326-сильна гібридна установка. З нею максимальна швидкість обмежена на 180 км/год, зате розгін до 100 км/год займає приблизно 5 с. До того ж він здатний проїхати 105 км в електричному режимі та витрачає менше 5 л/100 км. Гібридна версія є повнопривідною.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація