Розсекречено новий Mercedes-Benz GLC Coupe

Розсекречено новий Mercedes-Benz GLC Coupe

05 січня 2023
0

Mercedes-Benz вивела на випробування новий кросовер GLC Coupe. В об'єктиви фотографів потрапив інтер'єр новинки, який суттєво відрізнятиметься від моделі нинішнього покоління. Знімки опублікували на сайті Motor1.

Mercedes-Benz GLC Coupe 2023 помітили на стоянці на острові Зюльт у північній Німеччині. Більшість екстер'єру прикрита камуфляжем.

Нове покоління купеподібного кросовера багато в чому схоже на побратима Mercedes GLC 2023. Головна відмінність - стрімкіший силует, який дещо зміниться порівняно з попередником.

Позаду очікуються нові вузькі ліхтарі трикутної форми. Крім цього, на кришці багажника з'явиться збільшений спойлер.

Нове покоління купеподібного кросовера отримає нові бампери, передню та задню оптику й решітку радіатора. Також трохи зміниться силует моделі.

Позаду очікуються нові вузькі ліхтарі трикутної форми. Крім цього, на кришці багажника з'явиться збільшений спойлер.

Інтер'єр кросовера буде схожим на модель C-Class. На панелі приладів розташований великий центральний дисплей, над яким розташовані три круглі вентиляційні отвори. За кермовим колесом встановлений невеликий екран, який виконуватиме роль панелі приладів.

Новий Mercedes-Benz GLC Coupe збереже моторну гаму й 9-ступінчасту автоматичну коробку передач. Усі модифікації можуть доповнити м'яким 48-вольтовим гібридом.

Презентація нового покоління Mercedes-Benz GLC Coupe має відбутися на початку 2023 року. Перші постачаннч клієнтам розпочнуться в другому кварталі цього року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація