Розсекречено новий розкішний кросовер Lincoln Nautilus

Розсекречено новий розкішний кросовер Lincoln Nautilus

21 листопада 2022
0

В інтернет потрапили шпигунські фото Lincoln Nautilus. Нове покоління розкішного кросовера від преміум-підрозділу Ford має представити на початку 2023 року. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Lincoln Nautilus розсекретили в Китаї, адже саме в цій країні разом із США випускатимуть модель. Як і попередник, він побудований на платформі Ford Edge. Конкурентами кросовера будуть Audi Q5, BMW X3 і Mercedes-Benz GLC.

Дизайн Lincoln Nautilus 2023 змінився та виконаний у дусі нового седана Lincoln Zephyr. Профіль став стрімкішим, а передня частина має виразніший вигляд завдяки широкій решітці радіатора та вигнутим діодним фарам. Авто дещо виросло в розмірах.

Габарити Lincoln Nautilus 2023:

  • Довжина - 4908 мм
  • Ширина - 1952 мм
  • Висота - 1717 мм
  • Колісна база - 2900 мм

Салон Lincoln Nautilus поки не розсекречений. Відомо, що за прикладом Ford Edge і Lincoln Zephyr кросовер отримає широкий дисплей на всю ширину передньої панелі.

Базова версія збереже 2,0-літровий бензиновий турбомотор EcoBoost, але його потужність зросте до 261 к.с. Дорожчий варіант оснащуватимуть турбованим V6. Усі Lincoln Nautilus 2023-го модельного року отримають 8-ступінчасту автоматичну КПП, а привід може бути переднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація