Розсекречено новий великий кросовер Haval

Розсекречено новий великий кросовер Haval

12 вересня 2022
0

У базі Міністерства промисловості та інформатизації Китаю з'явилися фотографії кросовера Haval H-Dog - близького родича моделі Dargo. Однак новинка на 18 міліметрів ширша і на 85 міліметрів довша за «Дарго». Позашляховик H-Dog отримає дві силові установки на вибір: турбомотор 2.0 у парі з семиступінчастим «роботом» DCT або гібридну систему DHT на базі двигуна об'ємом 1,5 літра. У продаж на місцевому ринку H-Dog надійде до кінця року.

В основі Haval H-Dog лежить той самий «візок» L.E.M.O.N., що й у Jolion, а його зовнішність витримана в стилі Big Dog/Dargo. Жодних помітних відмінностей від автомобіля, показаного на автосалоні в Ченду, сертифікаційні машини не мають, та й технічні характеристики здебільшого вже були відомі. Щоправда, у базі Міністерства промисловості та інформатизації КНР фігурує ще одна модифікація H-Dog, про яку раніше не повідомлялося.

Зважаючи на все, йдеться про базову версію. Їй дістанеться турбомотор 2.0 потужність 238 кінських сил, семиступінчастий «робот» DCT та повний привід. Відомі навіть параметри геометричної прохідності: кут в'їзду дорівнює 24 градусам, з'їзду - 30.

Другий варіант H-Dog показали ще серпні. Це плагін-гібрид з установкою DHT на базі турбомотора 1.5. Комбінована віддача - 326 кінських сил і 530 Нм моменту. Без «запуску» ДВС такий кросовер може проїхати до 150 км.

Повноцінна прем'єра Haval H-Dog відбудеться у четвертому кварталі цього року. Також компанія обіцяє показати гібриди H6 - DHT HEV та DHT PHEV. 

Джерело: Autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація