Розсекречено новий «великий» седан MG

Розсекречено новий «великий» седан MG

08 серпня 2022
0

В інтернет потрапили нові фото MG 7. Флагманську модель британської марки буде офіційно представлено 17 вересня. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Як і всі моделі MG, седан випускатимуть на підприємстві SAIC у Китаї. Утім, він має з'явитись і в Європі. Вартість базової версії моделі становитиме приблизно $20 000.

Новий MG 7 - спортивний седан-купе зі швидким профілем. У нього похилий аркоподібний дах і загострена задня частина з висувним спойлером. Широкі грати радіатора поєднуються з розкосими фарами. За розмірами автомобіль можна порівняти з Volkswagen Arteon.

Габарити MG 7 2023:

  • довжина - 4 884 мм;
  • ширина - 1 889 мм;
  • висота - 1 447 мм.

Салон MG 7 поки не розсекречений, але відомо, що седан отримає віртуальну панель приладів та обробку шкірою. Комплектація враховуватиме панорамний дах, клімат-контроль, камеру заднього виду, електропривід сидінь.

Спочатку на вибір запропонують дві версії моделі. Базовий MG 7 отримає 1,5-літровий 185-сильний турбомотор і 7-ступінчасту КПП з двома зчепленнями, а топовий варіант оснастять 2,0-літровою 257-сильною турбочетвіркою та 9-ступінчастим автоматом. У середині 2023 року лінійку поповнить гібрид, що підзаряджається.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація