Розсекречено новий Geely Emgrand

Розсекречено новий Geely Emgrand

14 липня 2023
0

В інтернет потрапили фото Geely Emgrand L 2024 модельного року. Бюджетний седан пройде оновлення і отримає гібридну версію. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Geely Emgrand L став стриманішим на вигляд. Пішла в минуле величезна решітка радіатора - вона тепер тоненька. У седана нові довгасті фари і більш масивний передній бампер. Ззаду освіжені ліхтарі.

Розміри Geely Emgrand L 2024:

  • довжина - 4735 мм;
  • ширина - 1815 мм;
  • висота - 1478 мм;
  • колісна база - 2700 мм.

На фото потрапила гібридна версія моделі - новинка в лінійці. Седан Geely Emgrand L оснащений 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном Volvo і електромотором сумарною потужністю 246 к. с.

Гібрид Geely Emgrand L здатний проїхати 100 км в електричному режимі, а загальний запас ходу на бензині та електротязі становить 1000 км. Така версія коштуватиме в еквіваленті 14 500 доларів, а ось бензиновий 177-сильний варіант буде дешевшим - приблизно від $12 500.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація