Розсекречено новий Honda Accord e:HEV

Розсекречено новий Honda Accord e:HEV

28 грудня 2023
0

У мережі розсекретили новий Honda Accord e:HEV. Відео (нижче) із докладним описом седана 2024 модельного року з'явилося на YouTube-каналі Carcollery. Його автори вважають, що новий Accord e:HEV покликаний встановити нові стандарти стилю, комфорту й безпеки та подарувати нові відчуття від водіння. Для цього він має все необхідне. Зокрема розкішний зовнішній вигляд.

У передній частині кузова привертають увагу широка шестикутна решітка радіатора, до якої впритул підходять нові світлодіодні фари. На кормі - спортивні світлодіодні ліхтарі та третій стоп-сигнал.

Просторий салон оснащений новою передньою панеллю з 10,2-дюймовою цифровою панеллю приладів та 12,3-дюймовим екраном мультимедійної системи з голосовим керуванням. Також заявлено підтримку Apple Carplay та Android Auto. Наявність Google Assistant допоможе здійснювати дзвінки, прослуховувати музику та навіть вимірювати температуру в салоні автомобіля. Accord e:HEV також оснащений багатофункціональним кермом, автоматичною системою кондиціювання зонного типу, бездротовою зарядкою та аудіосистемою BOSE преміум-класу.

За доплату седан укомплектують багатофункціональним TFT-дисплеєм діагоналлю 10,2 дюйми, 11,5-дюймовим проєкційним екраном та USB-C. До того ж новим Accord e:HEV можна керувати зі смартфона, використовуючи з'єднання Honda з цифровим ключем.

«Під капотом» у седана 2024 року 2,0-літровий бензиновий i-VTEC та два електродвигуни. Сукупна потужність гібридної системи - 215 к.с. Максимальний крутний момент - 315 Нм. Час прискорення від 0 до 100 км/год - 7,7 секунди. Максимальна швидкість - 180 км/год. Система повного приводу працює у трьох режимах: чисто електричному, гібридному та лише на ДВЗ. Акумуляторний блок - літій-іонний на 1,6 кВт.год. Запас ходу на електротязі - 30-40 км залежно від швидкості та дорожніх умов.

Honda Accord e:HEV стандартно укомплектований системою безпеки Honda Sensing. До неї входять адаптивний круїз-контроль, автоматичне перемикання дальнього світла на ближнє, системи автоматичного гальмування, утримання у смузі руху та попередження про вихід зі смуги. За доплату седан оснастять багаторакурсною камерою, датчиками паркування, системою керування рухом, активним шумозаглушенням та іншими сучасними системами безпеки.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація