Розсекречено новий компактний кросовер Geely

Розсекречено новий компактний кросовер Geely

25 березня 2023
0

Компанія Geely представила перші офіційні зображення та характеристики нового кросовера сімейства Geely Atlas, відомого у Китаї під назвою Geely Boyue. Нову модель у Піднебесній буде випущено під назвою Geely Boyue Cool.

Очікується, що прийом попередніх замовлень розпочнеться вже на початку квітня, а перші машини вирушать до своїх власників у першій половині цього року.

За словами автовиробника, Geely Boyue Cool спеціально націлений на групу молодих споживачів, а назва моделі - це абревіатура (Cool: Creative, Opening, Outdare та Love). Автомобіль використовує мову дизайну Geely Starburst Vision, що надає йому незграбних форм і чітких ліній. Він отримав великий панорамний дах із люком.

Передня частина прикрашена великою решіткою із матричною чорною сіткою. Світлодіодні денні ходові вогні можуть спалахувати разом з логотипом бренду.

Габарити компактного кросовера складають 4510 х 1865 х 1650 мм при колісній базі 2701 мм. Автомобіль оснащений чотирициліндровим 180-сильним двигуном об'ємом 1,5, розробленим спільно Volvo та Geely, а також 7-ступінчастою коробкою передач DCT.

Позаду розташована вихлопна система із чотирма патрубками, нові світлодіодні фари та високо встановлений стоп-сигнал.

Салон поки не показали, проте Geely стверджує, що Boyue Cool представить концепцію цифрової інтерактивної кабіни, оснащеної повноцінною РК-панеллю приладів, великим центральним екраном управління і багатофункціональним антибактеріальним рульовим колесом.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація