Розсекречено оновлений KIA Carnival

Розсекречено оновлений KIA Carnival

03 січня 2023
0

The Korean Car Blog, присвячений автомобілям KIA та Hyundai, опублікував шпигунські знімки оновленого KIA Carnival. Закамуфльований прототип мінівена помітили на стоянці у Південній Кореї. Як видно на фото, дизайн автомобіля перероблено в стилістиці майбутнього KIA EV9. Це зробить один із найяскравіших мінівенів марки ще цікавішим.

Зокрема у прототипу схожі з EV9 вертикальні фари. Тоді як у нинішньої моделі вони традиційної форми зі складними денними світлодіодними ходовими вогнями. Також на фото видно тонку світлодіодну смугу, яка, ймовірно, проходить біля нижнього краю капоту. Фото задньої частини кузова прототипу, на жаль, немає. Очікується, що корма Carnival переживе не менш серйозну трансформацію, ніж «ніс».

Але найголовніше, у мінівена з'явиться гібридна версія. За попередніми даними, силову установку електрифікований KIA Carnival розділить із гібридними KIA Sorento та Hyundai Santa Fe. Вона побудована на базі 1,6-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом віддачею 180 к.с. та 265 Нм крутного моменту. Допомагає ДВЗ 59-сильний електродвигун. Сукупна віддача агрегатів - 230 к.с. та 350 Нм. Але на відміну від повнопривідних Sorento та Santa Fe, Carnival Hybrid буде доступний виключно з переднім приводом. Надалі очікується повністю електрична версія мінівена.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація