Розсекречено оновлений Geely Monjaro 2024 року

Розсекречено оновлений Geely Monjaro 2024 року

16 серпня 2023
0

Китайський Мінпром розсекретив Geely Monjaro 2024. Автомобіль зазнав рестайлінгу, але лише у гібридній версії.

Звичайний бензиновий Geely Monjaro не змінився - ні щодо зовнішнього вигляду, ні в плані інтер'єру або агрегатів.

Monjaro 2024 оснащується в Китаї 2,0-літровим турбомотором потужністю 238 к.с., який з недавніх пір почали встановлювати не тільки на повнопривідні версії, але і на базові передньопривідні замість 218-сильного двигуна того ж об'єму.

За великим рахунком, єдине нововведення бензинового Monjaro 2024 - це нові колісні диски діаметром 19 та 20 дюймів. 

На відміну від бензинового Monjaro гібрид (він називається Monjaro Hi-P), дійсно оновився. Він отримав новий бампер з меншою кількістю прорізів для повітрозабірників і опуклу решітку радіатора з вертикальними хромованими планками. Відповідно, змінилися і габарити - вони тепер становлять 4795 x 1895 x 1689 мм, але колісна база - колишні 2845 мм.

Geely Monjaro Hi-P 2024 отримав потужніший двигун: при колишньому об'ємі 1,5 л потужність склала 163 к.с. проти 150 к.с. раніше. Втім, на максимальній швидкості це ніяк не позначилося.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація