Розсекречено патентні зображення нового Mercedes-Benz E-Class

Розсекречено патентні зображення нового Mercedes-Benz E-Class

15 серпня 2022
0

До Мережі потрапили патентні зображення Mercedes-Benz E-Class нового покоління. Седан бізнес-класу із заводським позначенням W214 має представити у другій половині 2023 року. Про це повідомляє сайт Team bhp.

Судячи із зображень, новий Mercedes-Benz E-Class W214 не надто зміниться зовні і збереже знайомий елегантний дизайн. Деякі зовнішні риси на зразок довгастих ліхтарів запозичені у старшого Mercedes S-Class.

Також у S-Class нова модель запозичить платформу. На зображеннях видно, що седан стане довшим - збільшаться його колісна база та заднє звисання кузова.

Салон Mercedes E-Class 2023 не розсекречений, але напевно отримає нову віртуальну панель приладів та нахилену центральну консоль із сенсорним дисплеєм портретного формату.

Найімовірніше, новий Mercedes E-Class оснащуватимуть бензиновими та дизельними двигунами з турбонаддувом об'ємом 2,0 та 3,0 л, доповненими 48-вольтною гібридною установкою. Природно, залишаться в лінійці і плагін-гібриди, а ось топовий 4,0-літровий V8 від AMG вже не буде доступний. Седан оснастять 9-ступінчастою автоматичною КПП, а привід може бути заднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація