Розсекречено салон серійного седана Geely Galaxy E8

Розсекречено салон серійного седана Geely Galaxy E8

08 вересня 2023
0

Серійний седан Geely Galaxy E8 оснастили екраном завдовжки 1 метр. Розглянути салон нової флагманської моделі можна на свіжих шпигунських фотографіях, які публікує сайт СarNewsChina: на всю ширину центральної панелі простяглася цифрова консоль, яка трохи виступає над нею, причому вся вона - це один великий дисплей, а не три окремих, як у інших китайських автомобілів зі схожою конфігурацією. Також на світлинах Galaxy E8 можна розгледіти важливу відмінність від однойменного концепту Light - у нього звичайне рульове колесо замість «штурвала».

E8 - це седан D-класу довжиною близько п'яти метрів, який стане найпрестижнішою моделлю в лінійці нового суббренду Geely під назвою Galaxy. В основі E8 лежить платформа-скейтборд SEA, на якій базувався і провісник серійної моделі, концепт концепт Light. Однак на шляху до конвеєра E8 трохи втратив блиск шоу-кара: стали простіше диски, змінилися пропорції кузова, з'явилися дзеркала заднього виду та додаткові повітрозабірники.

Вже відомо, що рух серійний E8 приводить 272-сильний електромотор на задній осі, а живить його батарея компанії Quzhou Jidian New Energy, що належить Geely. Новинка надійде у продаж у четвертому кварталі цього року і їй доведеться конкурувати в Китаї не лише з Tesla Model 3, а й із місцевим BYD Han. За неофіційними даними, ціни на Galaxy E8 будуть починатися від 200 тисяч юанів (приблизно $27 000).

Наступного року гаму Galaxy поповнить компактніший електроседан, електрокросовер, а також гібридний позашляховик. Флагман всього сімейства Galaxy - повнорозмірний гібрид L9 - з'явиться на ринку до 2025 року.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація