Розсекречено швидкісний американський електрокросовер Lucid Gravity

Розсекречено швидкісний американський електрокросовер Lucid Gravity

17 листопада 2022
0

Опубліковано офіційні фото та відео Lucid Gravity. Великий електрокросовер від молодого американського автовиробника презентують на початку 2023 року, а його виробництво стартує 2024-го. Про це повідомляє офіційний сайт Lucid.

Електричний кросовер Lucid Gravity - друга модель марки. Його стартова ціна складе близько $100 тисяч, а основними конкурентами стануть Tesla Model X та Mercedes-Benz EQS SUV.

Gravity - близький родич седана Lucid Air, адже використовує його платформу. Дизайн також витриманий у дусі побратима: у зовнішньому вигляді переважають плавні лінії, а тоненькі фари та ліхтарі з'єднані діодними смугами.

На фото салону видно величезний панорамний дах та широкі сидіння другого ряду із висувними підставками під ноги. Вони встановлені у шестимісній версії, але запропонують також семимісний варіант із диваном на другому ряду.

Новий Lucid Gravity отримає великий 36-дюймовий дисплей на передній панелі та окремий тачскрин для керування клімат-контролем. Оснащення включатиме пневмопідвіску, електропривод, вентиляцію та масаж крісел.

У Lucid Air запозичують і силове встановлення. Спочатку презентують топову повнопривідну версію з трьома двигунами загальною потужністю 1200 к.с. Вона зможе розганятися до 100 км/год приблизно за 3 секунди і проїжджати понад 800 км без підзарядки. Пізніше з'являться доступніші модифікації.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація