Розсекречено стильний спортивний електромобіль Fiat

Розсекречено стильний спортивний електромобіль Fiat

24 жовтня 2022
0

Електрокар Fiat 500e отримає заряджену спортивну версію. Її мають представити вже в найближчі кілька місяців, і перші фото авто потрапили в мережу. Їх опублікували на сторінці roadcar19 у Instagram.

Тюнінг Fiat 500e, як і його бензинових попередників, виконала знамените ательє Abarth. Для італійської компанії це перший досвід доопрацювання електрокара.

Новий Fiat 500e Abarth можна впізнати за зміненою решіткою радіатора й обвісом. Заряджений хетчбек також має отримати колісні диски Abarth і збільшений спойлер на даху. Фото салону поки що немає, але очевидно, що там з'являться спортивні крісла та кермо.

За попередніми даними, електромобіль Fiat 500e стане потужнішим на 60 к.с. - віддачу силової установки підвищать зі 117 до 177 к. с. Розгін до 100 км/год займе близько 7 с, а максимальна швидкість буде обмежена на позначці 160 км/год. Також з'явиться спеціальна акустична система, що імітуватиме звук вихлопу бензинового авто.

За традицією Abarth, доопрацюють і ходову авто. Новий Fiat 500e отримає жорсткіші пружини підвіски й амортизатори, а також збільшені гальмівні механізми.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація