Розсекречено Toyota Tacoma нового покоління

Розсекречено Toyota Tacoma нового покоління

26 січня 2023
0

В інтернет потрапили патентні зображення Toyota Tacoma четвертого покоління. Середньорозмірний пікап мають презентувати у другій половині цього року. Про це повідомляє сайт Motor1.

Зображення Toyota Tacoma 2024 є офіційними. Їх надали до патентного бюро Бразилії, проте хтось із його співробітників вирішив викласти їх у мережу.

Нова Toyota Tacoma зазнає серйозних змін. Її побудують на сучасній рамній платформі TNGA-F - як старший пікап Toyota Tundra та позашляховик Land Cruiser 300.

Дизайн витриманий у дусі Tundra - з вираженими розширеними крилами, решіткою радіатора у вигляді сот та розкосими діодними фарами. На зображеннях показано чотиридверну версію, але дводверний варіант також залишиться в лінійці.

Пікап Toyota Tacoma 2024 отримає збільшення в потужності. Початкова версія отримає 2,4-літровий бензиновий турбомотор на 265 к.с. від Toyota Highlander.

Окрім того, вперше з'явиться гібридна модифікація. Вона збереже 2,4-літрову турбочетвірку, але її доповнять електромотором. Віддача становитиме в районі 340-370 к.с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація