Розсекречено зовнішність нового гібридного седана Voyah

Розсекречено зовнішність нового гібридного седана Voyah

16 вересня 2023
0

Бренд Voyah, що належить китайському автогіганту Dongfeng, готує до виходу новий гібридний седан Voyah Zhuiguang PHEV. Напередодні презентації виробник опублікував перші офіційні зображення новинки. 

Судячи з фото, зовні гібридний Voyah Zhuiguang PHEV не відрізнятиметься від випущеної раніше повністю електричної версії Voyah Zhuiguang. Як і раніше, автомобіль буде доступний у кузові фастбек із прихованими дверними ручками, панорамним дахом та «суцільними» задніми ліхтарями. Єдина відмінність - повернення традиційної конструкції решітки радіатора через появу у гібридної версії двигуна внутрішнього згоряння.

Довжина кузова седана складає 5088 мм, ширина - 1970 мм, а висота - 1515 мм при колісній базі 3000 мм. Він буде побудований на платформі ESSA+SOA, а на ринку йому доведеться конкурувати з такими моделями, як BYD Han, NIO ET7 і IM L7.

Силова установка новинки складається з 1,5-літрового турбодвигуна потужністю 136 к.с. та двох електромоторів на передній та задній осі потужністю 177 та 218 к.с. відповідно. Доповнює установку потрійна літієва батарея ємністю 43 кВт.год, яка дозволить проїхати електротязі до 262 км за циклом CLTC. Загальний запас ходу на повному баку складе 1227 км. Для порівняння, повністю електричний Voyah Zhuiguang може проїхати без підзарядки 580 і 730 км залежно від обраної версії.

Як очікується, Voyah Zhuiguang PHEV дебютує вже у вересні. Ціни поки що невідомі.

Джерело: Атоновости дня
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація