Розтягнутий кросовер Renault Austral знову засвітився під час тестів

Розтягнутий кросовер Renault Austral знову засвітився під час тестів

30 жовтня 2022
0

Renault Austral дебютував на Паризькому автосалоні як наступник Kadjar. Але французька компанія працює над іншим варіантом кросовера, який побічно замінить модель Espace. Прототип помітили фотошпигуни у Німеччині, що дозволило нам краще розглянути його подовжений кузов.

Мінівени вже не такі популярні, як раніше, і покупці явно віддають перевагу кросоверам. Таким чином Renault планує розширити позашляхову лінійку, щоб задовольнити потреби великих сімей.

Прототип виглядає так, ніби він поділяє передню частину з Austral, включаючи світлодіодні фари, бампер, капот, передні крила та передні двері. Від центральної стійки назад він відрізняється переробленим кузовом з менш похилою лінією даху, довшою колісною базою та розтягнутим заднім обвісом. Задня частина виявилася вертикальнішою, ніж у спортивного Austral.

Ще немає фотографій салону, де очікується загальна панель приладів із п'ятимісною версією, включаючи 12,3-дюймову цифрову комбінацію приладів, 12-дюймовий сенсорний інформаційно-розважальний екран та 9,3-дюймовий проекційний дисплей. Різниця полягатиме у двох додаткових сидіннях ззаду, які можна скласти, утворюючи єдиний вантажний простір.

Подовжений Austral пропонуватиметься лише для передньопривідних версій, оснащених електромотором. До них відносяться 1,3-літровий м'який гібрид з системою 12 В, новий 1,2-літровий м'який гібрид з системою 48 В і правильний самозарядний гібрид зі значком E-Tech, який вироблятиме до 197 к.с. у флагманській комплектації.

Згідно з різними джерелами, кросовер може отримати шильдики Grand Austral або Austral Espace. У будь-якому випадку, коли він з'явиться в 2023 або 2024 році, це буде друга семимісна пропозиція в лінійці Renault, крім подовженого варіанта Kangoo на базі LCV. Його конкурентами в сегменті D-SUV будуть Peugeot 5008, Skoda Kodiaq, VW Tiguan Allspace, Seat Tarraco, Nissan X-Trail та Mitsubishi Outlander.

Джерело: MMR
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація