Рятувальники отримали партію тягачів IVECO S-Way

Рятувальники отримали партію тягачів IVECO S-Way

07 березня 2024
0

Днями автопарк ДСНС поповнився п'ятьма новими сідловими тягачами IVECO S-Way. Машини були придбані коштом у рамках глобальної ініціативи United 24. Постачання автомобілів здійснила компанія АМАКО - офіційний дилер IVECO. Сідлові тягачі IVECO S-Way будуть задіяні для перевезення спецтехніки та обладнання під час ліквідації наслідків надзвичайних подій у Вінницькій, Дніпропетровській, Луганській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Це вже не перші IVECO S-Way, поставлені для потреб рятувальників. В даному випадку машини укомплектовані двигуном Cursor 13 стандарту Євро 5, потужністю 430 к.с. і максимальним крутим моментом 2100 Нм. У парі з ним працює автоматична 12-ступенева коробка передач ZF TraXon, що має функцію «розгойдування» у разі буксування коліс.

З особливостей комплектації відзначимо металевий трисекційний бампер спереду, захисні решітки на фарах, шини Michelin розмірності 385/65 R22.5 спереду та 315/85 R22.5 ззаду. Машини також отримали сигнально-гучномовні пристрої з LED ліхтарями та стандартне для машин ДСНС фарбування.

Тягачі оснащені високою кабіною зі спальним місцем, автономним обігрівачем Webasto, кондиціонером, водійським кріслом з численними регулюваннями та обігрівом, а також електрифікованим люком у даху. У комплектацію, крім EBS та ESP, входять система допомоги при екстреному гальмуванні BAS, а також система проти відкату на підйомі - Hill Hold.

Джерело: Авто Центр
Фото: United 24

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація