SAIC підготував китайську відповідь Mercedes-Benz V-Class

01 квітня 2022
0

Компанія SAIC випускає під маркою «Maxus» легкі комерційні автомобілі. Як повідомляє AutoHome, лінійка суббренду поповнилася флагманським мінівеном з індексом G90, який має стати «китайською відповіддю» Mercedes-Benz V-Class.

G90 - бензинова версія електричного мінівена MIFA 9, представленого раніше цього року, але вони відрізняються не тільки установкою, але і дизайном. Паливний G90 можна впізнати по величезній прямокутній радіаторній решітці та іншій оптиці. В іншому ж вони однакові: у обох незалежна пружинна підвіска, ідентичний салон та набір опцій.

G90 запропоновано у двох виконаннях - семимісному з посадковою формулою 2+2+3 та шестимісному (2+2+2). За доплату можна замовити люк над передніми сидіннями та панорамний дах із зсувною секцією у задній частині, а також дисплеї мультимедійної системи з окремими об'єктивами камер для відеодзвінків для пасажирів другого ряду. Серед асистентів водіння - адаптивний круїз-контроль та система автоматичного паркування.

Для Maxus G90 заявлена «м'якогібридна» установка з бензиновою дволітровою «турбочетвіркою» на 234 кінських сил і 48-вольтовим стартер-генератором, який дає додаткову потужність у перші секунди розгону. Коробка передач – восьмидіапазонний автомат Aisin, привід – передній.

Старт продажів Maxus G90 запланований на квітень. За попередніми оцінками, за бензиновий мінівен попросять від 230 тисяч до 350 тисяч юанів (приблизно 36-39 тисяч доларів).

Джерело: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація