Салон нової Lada Vesta розкрили на патентних зображеннях

Салон нової Lada Vesta розкрили на патентних зображеннях

23 липня 2022
0

АвтоВАЗ запатентував відразу три варіанти салону Lada Vesta NG, які відрізняються декором та рівнем оснащення, та призначені для різних комплектацій. Так, оновлена Vesta у найпростішій версії не отримає ні аудіо-, ні мультимедійної системи. У середній комплектації передбачений звичайний горизонтальний екран, інтегрований в передню панель. У «топі» моделі покладено вертикально орієнтований планшет. Серед інших відмінностей варіанти оздоблення.

На патентних зображеннях, опублікованих у відкритій базі Роспатенту, можна помітити, що у всіх варіантах виконання передня панель має горизонтальну архітектуру та вертикальні центральні дефлектори вентиляції, а також декоративну планку сріблястого кольору. Відрізняється оздоблення передньої панелі, оббивка передніх крісел та заднього дивана. При цьому обрамлення дефлекторів та щитка приладів завжди однакове.

Також відомо, що в початкових комплектаціях Vesta NG будуть аналогові прилади, а «дорогим» виконанням покладена віртуальна панель приладів.

Оновлену Lada Vesta, або як її називають у самому АвтоВАЗі, Vesta New Generation (NG), представили 22 лютого, тоді ж оголосили про початок серійного виробництва моделі на заводі в Іжевську - новинку мали намір випускати паралельно з дореформеною Вестою. Проте практично одразу після презентації на підприємстві ввели режим простою, а випуск Vesta NG відклали на 2023 рік.

Від актуальної моделі Vesta з приставною NG відрізняється оновленим дизайном екстер'єру та інтер'єру, а також розширеним оснащенням (хоча дивлячись сьогоденні на справи заводу, то можливо і навпаки - спрощеним) - на таку Весту встановлюються світлодіодна оптика, цифрова панель приладів і згаданий планшет.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація