Салон оновленого BMW X5 «засвітився» на фото

Салон оновленого BMW X5 «засвітився» на фото

11 січня 2023
0

BMW продовжує тестувати оновлений кросовер X5. Прототипи моделі вже потрапляли в об'єктиви фотошпигунів, але тепер їм вдалося зазирнути в салон майбутньої новинки.

Судячи з відео, яке було злито в мережу, рестайлінговий кросовер отримає найновішу інформаційно-розважальну систему iDrive 8 з величезним вигнутим екраном. Така система пропонується у багатьох нових моделях німецької марки. Також BMW X5 обіцяно нові матеріали в оздобленні, розширений пакет систем допомоги водію та асистентів безпеки.

До того ж, помічений шпигунами прототип оснащений гібридною силовою установкою, про що свідчить наклейка на кузові Hybrid Test Vehicle. За даними інсайдерів, це буде 3,0-літровий шестициліндровий турбодвигун BMW, доповнений електромотором, який видає 389 к.с. потужності та 600 Нм крутного моменту.

Звичайно на прототипі присутній камуфляж, але він лише частково приховує передню та задню частини. Саме тут і відбудуться ключові зміни. Кросовер отримає перероблену решітку радіатора, інші бампери, фари та задні ліхтарі з новим наповненням. Презентувати оновлену модель планують наступного місяця, а на ринок вона вийде наприкінці цього року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація