Салон Tesla Cybertruck показали у новому відео

Салон Tesla Cybertruck показали у новому відео

17 листопада 2023
0

Інтер'єр ефектного електричного пікапа Tesla Cybertruck нарешті перестав бути секретом. Коротке відео демонструє відкидні задні сидіння, функціональність кришки багажника та навіть деякі цікаві дані на екрані інформаційно-розважальної системи.

Зовнішній вигляд Cybertruck може викликати великі дискусії, але інтер'єр виглядає досить звичайним. Він розрахований на розміщення п'яти осіб і використовує деякі функції, які ми вже бачили у виробництві в Tesla. Сюди входить велика широкоформатна інформаційно-розважальна система, відсутність стандартних приладів і бездротові зарядні пристрої.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lourde-Quincy Vasser (@lqvasser)

Задні сидіння також виглядають досить просто. Нижня подушка повертається вгору, щоб створити більше місця для зберігання дрібниць. Усі чотири дверні карти, здається, мають кілька відсіків для зберігання речей.

Судячи з відео, при рівні заряду 71% Cybertruck у цьому випадку потребує приблизно 55 хвилин додаткової зарядки, щоб досягти 100%. Якщо це правда, то новинка може мати батарею ємністю близько 245 кВт.год, оскільки швидкість заряду на екрані становить 71 кВт.год. Це приблизно в два з половиною рази більше, ніж акумуляторна батарея на в Tesla Model S Plaid. Іншими словами, новий електричний пікап також повинен мати великий радіус дії.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація