Салони нових Skoda Superb і Kodiaq показали на офіційних фото

Салони нових Skoda Superb і Kodiaq показали на офіційних фото

29 серпня 2023
0

Компанія Skoda показала, який вигляд матимуть інтер'єри нових Superb і Kodiaq 2024 модельного року. Новинки стануть розкішнішими та технологічнішими всередині. Фотографії опублікували на сайті бренду.

Прем'єра Skoda Superb і Kodiaq наступних поколінь запланована на осінь 2023 року. Проте бренд вирішив заздалегідь продемонструвати їхні інтер'єри.

Нові Skoda Superb і Kodiaq отримають збільшений 13-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Також передбачена 10-дюймова цифрова панель приладів.

Під екранами розташовані три фізичні перемикачі. У них вбудовані компактні 1,25-дюймові дисплеї, які можуть відображати дані про гучність музики або температуру клімат-контролю.

Крім цього нові Skoda Superb і Kodiaq отримають змінене двоспицеве кермо. Селектор передач тепер розташований на рульовій колонці. Завдяки цьому між передніми сидіннями з'явилося більше місця для зберігання речей.

До списку оснащення увійдуть контурне підсвічування інтер'єру, порти USB Type-C для зарядки гаджетів і бездротова зарядка потужністю 15 Вт. У бічних дверях залишилося спеціальне місце для зберігання парасольки.

Нагадаємо, що Skoda Superb і Kodiaq 2024 збережуть платформу MQB. Автомобіль оснастять бензиновими двигунами об'ємом 1,5 і 2,0 л, а також 2,0-літровим турбодизелем потужністю від 150 до 265 к.с.

Джерело: Фокус
Фото: Skoda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація