Седан BMW 7 Series перетворили на оверлендер

Седан BMW 7 Series перетворили на оверлендер

23 лютого 2024
0

Декілька днів тому в Instagram опублікували фото суперпозашляхового BMW 7 Series у кольорах Rothmans. Судячи з номерів, на оверлендер седан четвертого покоління (E65) перетворили в Чехії. Від серійної моделі він відрізняється дводюймовим ліфтом підвіски (51 мм) та чотирма фарами Hella на носі. Седан оснащений 18,0-дюймовими колісними дисками Rota, взутими в шини Yokohama Geolanders.

Вперше BMW 7 Series Overlander з'явився у Instagram у червні 2023 року. Тоді автомобіль уже був обклеєний у плівку Rothmans. На даху було встановлено багажник. Намет Arcta з'явився пізніше.

Седан зберіг задньопривідне компонування. Під капотом у нього 3,0-літровий дизельний двигун BMW M57 з турбонаддувом i6 потужністю 282 к.с. Вихлопна система у «сімки» модифікована. Спереду встановлені поліуретанові сайлентблоки, ззаду - модернізований диференціал, що самоблокується.

Станом на 2 січня 2024 на одометрі суперседану було 555 555 км. З того часу пробіг, ймовірно, значно збільшився. Як повідомляється, автомобіль перебуває у другого власника. Він придбав його з поламаною коробкою передач та пробігом 539 130 км. Цього літа власник планує встановити койловери з довгим ходом, які забезпечать седану ще більші позашляхові можливості.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений E65 Overland (@e65overland)

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація