Секретна версія електричного пікапа Ford F-150 Lightning готується до змагань

Секретна версія електричного пікапа Ford F-150 Lightning готується до змагань

04 березня 2024
0

Під час великої вечірки Ford у Шарлотті з нагоди старту гоночного сезону 2024 року генеральний директор компанії Джим Фарлі повідомив, що новий електромобіль компанії вирушить на змагання підйому в гору у Пайкс-Пік.

У компанії вирішили поки не розповідати більше подробиць про новинку, однак ми принаймні знаємо, що це буде F-150 Lightning. Згодом компанія опублікувала в соціальних мережах тизерне зображення, на якому можна побачити передню частину електромобіля, що ховається під простирадлом.

Судячи з єдиного фото нового Ford, перед нами низький та широкий автомобіль з величезним антикрилом ззаду. Не виключено, що новий гоночний автомобіль для підйому на гору може бути модифікацією Lightning Switchgear - прототипу, призначеного для дослідження параметрів продуктивності електричного пікапа як на дорозі, так і поза нею.

Незалежно від того, пов'язаний тизер з модифікацією Lightning Switchgear, чи ні, можна з впевненістю сказати, що новинка на базі електричного F-150 зможе дуже швидко підійматись вгору. Цьогорічний підйом на гору Пайкс-Пік відбудеться 23 червня.

Джерело: Autogeek
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація