Семимісний Renault Austral приміряє назву Espace

Семимісний Renault Austral приміряє назву Espace

27 вересня 2022
0

Компанія Renault може розробити та випустити на ринок подовжену версію кросовера Renault Austral, яка замінить мінівен Renault Espace. Фотошпигуни вже помітили під час дорожніх випробувань цю новинку.

Продажі мінівенів знижуються рік у рік у багатьох країнах світу. Зараз покупці обирають, якщо є така можливість і дозволяють фінанси, кросовери та позашляховики. Саме тому майбутнє Espace дуже туманне.

Renault Espace поточного покоління з'явився у 2014 році. У 2020 році його оновили з використанням елементів стилю кросовера. Однак це виявилося недостатньо, щоб повернути інтерес до цього мінівену.

В Іспанії фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів Austral із подовженою колісною базою. Принаймні, він дуже схожий на цю модель. У цієї новинки нова лінія даху та видозмінена задня частина. У подовжений Renault Austral помістяться 7 людей. Салон та багажник будуть просторими та місткими.

За даними французьких журналістів, новий кросовер компанії Renault може одержати назву Austral або Espace. Але офіційно цю інформацію не підтверджено.

Коли французький автогігант покаже цей новий кросовер? Не виключено, що це станеться у жовтні 2022 року на автосалоні у Парижі.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація