HAVAL приймає попередні замовлення на Н6 нового покоління

24 березня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

З 1 березня по 30 квітня бренд HAVAL в Україні приймає попередні замовлення на інтелектуальний кросовер HAVAL H6 нового покоління з вигодою 30 000 грн.* Для оформлення замовлення Ви можете скористатися послугою онлайн-конфігуратора, який дозволяє підібрати колір, інтер'єр і конфігурацію автомобіля відповідно до Ваших побажань, а також познайомитися з новинкою ближче за допомогою 3D-огляду моделі 360 градусів на офіційному сайті haval-ukraine.com

Н6 нового покоління доступний для попереднього замовлення в передньопривідній і повнопривідній версії, оснащений високоефективним 2.0.-літровим бензиновим двигуном (204.к.с., 320 Нм) і 7-ступінчастою трансмісією DCT мокрого типу з подвійним зчепленням, яка характеризується поліпшеною ефективністю перемикання передач.

Створений під керівництвом іменитого дизайнера Філа Сіммонса, Н6 нового покоління є унікальним за своїм зовнішнім виглядом. Дизайн моделі втілює концепцію «Східного футуризму», яка змінює тон зовнішньої агресивності на вишукану елегантність. Крім нового візуального сприйняття, Н6 нового покоління пропонує збагачену гамму кольорів, яка включає такі відтінки, як білий (Hamilton White), чорний (Black), червоний (Red), коричневий (Brown), сірий (Ayers Grey), зелений (Green) і синій (Atlantis Blue).

Інтер'єр салону представлений на вибір в чорній, чорно-сірій, чорно-коричневій і червоній варіації. Виконаний в стилі мінімалістичної естетики, інтер'єр салону представляє технологічний простір майбутнього з глобальним баченням філософії східного дизайну, створюючи кращий вибір для покупців в нову епоху.

Інтегруючи сучасні технології і турботу про користувача, функціональний дизайн інтер'єру був значно вдосконалений. Інтелектуальні гени моделі у внутрішньому просторі підкреслює триекранний зв'язок кольорового проекційного дисплея W-HUD, 10.25-дюймової цифрової панелі приладів і 12.3-дюймового інтелектуального сенсорного екрану мультимедійної системи. За допомогою проекційного дисплея водій зможе стежити за показниками стану автомобіля в режимі реального часу, не відволікаючись від дороги, що робить водіння більш зручним і безпечним.

Ультрасучасний модуль перемикання передач з глянцевим покриттям характерний для позашляховиків високого рівня. Вишуканий і авангардний, він створює блискучий візуальний ефект, надаючи нотку розкоші салону автомобіля. Перед важелем перемикання передач знаходиться область для зберігання мобільного телефону з бездротовим зарядним модулем.

Н6 нового покоління перевершує очікування з точки зору комфорту. Залежно від комплектації модель пропонує підігрів і вентиляцію передніх сидінь, підігрів задніх сидінь, електрорегулювання сидіння водія в 6-ти напрямках, фільтр салону, а також систему управління якістю повітря в салоні (AQS), створюючи здоровий і приємний простір. У свою чергу великий панорамний дах дарує під час поїздки чарівний вид мальовничих пейзажів і наповнює салон сонячним світлом.

Залежно від конфігурації Ви зможете замовити такі додаткові опції, як панорамний дах за ціною 21640 грн., горизонтальна решітка радіатора / сузір'я (чорний рояльний лак) за 2111 грн., систему кругового огляду за ціною 12 667 грн., а тонування вікон крім передніх обійдеться в 1056 грн.

Більше інформації про Н6 нового покоління Ви знайдете на офіційному сайті haval-ukraine.com

*Під вигодою 30 000 грн. мається на увазі різниця в розмірі 30 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальної ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 30.04.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням https://haval-ukraine.com/ua/dealers.html Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

Джерело: HAVAL

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація