Серійний Mini Aceman буде дуже схожим на концепт

Серійний Mini Aceman буде дуже схожим на концепт

04 жовтня 2022
0

Фотошпигуни під час дорожніх тестів помітили прототип нового кросовера Mini Aceman. У продажу він з'явиться у 2024 році.

Компанія Mini показала концепт Aceman у липні 2022 року. На базі цього концепту збудують електричний кросовер. Судячи зі шпигунських фотографій, серійний Mini Aceman зовні буде дуже схожий на свій концепт. Позаду немає вихлопної труби, тому очевидно, що перед нами автомобіль із електричною силовою установкою.

Нагадаємо, довжина концепту Aceman становила 4,05 м, ширина - 1,99 м. Для порівняння, довжина Mini Countryman поточного покоління складає 4,31 м, а ширина - 2 метри.

Aceman був створений відповідно до нового стилю дизайну компанії Mini. Цей напрямок дизайну називається Charismatic Simplicity. Він орієнтований на мінімалізм та екологічність.

Яку електричну силову установку отримає Aceman - ще не відомо. Також поки що не відомо, якою у нього буде літій-іонна батарея. Компанія Mini планує почати продавати цей електричний кросовер у 2024 році. Приблизно в цей же час з'явиться і Countryman нового покоління (він трохи збільшиться у розмірах). А от Clubman хочуть зняти з конвеєра.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація