Сфотографовано новий розкішний седан для влади Китаю

Сфотографовано новий розкішний седан для влади Китаю

05 липня 2022
0

У Гонконзі сфотографували новий лімузин Hongqi із урядового гаража Китаю. Чотиридверка має заводський код N701 і, ймовірно, замінить собою седан L7. Раніше ця машина траплялася шпигунам лише у камуфляжі, але зараз на ній нібито пересувався голова КНР Сі Цзіньпін із дружиною. 

Кілька років тому китайська марка Hongqi (Хунці) розділила свою лінійку на чотири сімейства. Машини для каршерингу та таксі позначили літерою Q, масовий сегмент - Н, а спорткари виділили в S-серію.

Найрозкішнішими та найдорожчими залишилися моделі з індексом L, призначені для партійної еліти країни. Такі машини можна було зустріти тільки в урядовому гаражі КНР, хоча молодший седан L5 таки став дрібносерійним і його навіть можна було купити.

У 2018 році китайський лідер Сі Цзіньпін почав використовувати седан із заводським кодом N501. Це автомобіль з нового сімейства являє собою щось на зразок перехідної моделі між ретромашинами L-серії і «Хунці» з дизайном від екс-стиліста Rolls-Royce Джайлса Тейлора.

Тепер у Гонконзі сфотографували вже інший автомобіль - стрєч-седан з індексом N701. Він зберіг усі атрибути попередника - прапор на капоті та логотипи із золотим соняшником - але перетворився на кшталт останніх моделей Hongqi.

За попередньою інформацією, N701 має несучий кузов (у L-машин рама), оснащений турбомотором V8 об'ємом 4,0 літра і восьмиступінчастим автоматом. Седан випускатимуть штучно, не більше ніж п'ять машин на рік.

Простим смертним його, звичайно, не купити, тому що для них призначений H9+. Такий лімузин йде з мультиконтурними кріслами, міні-баром, вишуканим оздобленням, двоколірним забарвленням кузова та особливим декором у національному стилі, а коштує при цьому вдвічі дешевше «Майбах».

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація