Шалений колісний пікап Great Wall розсекречено шпигунами

Шалений колісний пікап Great Wall розсекречено шпигунами

07 листопада 2022
0

Шалений колісний пікап Great Wall розсекречений шпигунами з Піднебесної. В об'єктив очевидців потрапила закамуфльована вантажівка з трьома мостами, збільшеним кліренсом і шноркелем. Основою моделі з колісною формулою 6х6 послужить Great Wall Shanhai Poer, уніфікований по шасі з преміум-всюдиходом Tank 500. Про двигун новинки нічого не відомо, але з сертифікаційних документів випливає, що пікап може бути плагін-гібридом.

Great Wall готує шестиколісний пікап спільно з тюнінг-ательє Cyberspace. Нова модифікація відзначиться не лише «зайвою» віссю, а й яскравим дизайном, і за неофіційними даними Shanhai Poer 6х6 випустять обмеженим тиражем.

За шпигунськими знімками та патентними зображеннями очевидно, що мудрувати з екстер'єром китайці не стануть, тобто кузовні панелі та оптику від пікапа Great Wall Shanhai Poer збережуть по максимуму.

А ось техніка у шестиколісного пікапа може бути оригінальною. Great Wall Shanhai Poer дебютував з 3,0-літровим двигуном V6, але схоже, що тривісна версія успадкує у Tank 500 плагін-гібридну силову установку на основі «турбочетвірки» 2.0 - на це натякає патент з кріпленням тягової батареї.

Great Wall Shanhai Poer 6х6 напевно покажуть уже цього року: журналісти припускають, що презентація може відбутися за два тижні на автосалоні в Гуанчжоу. Звичайний Shanhai Poer так і не дістався дилерів, але комплектації та ціни можуть оголосити на тій же виставці.

Джерело: «Китайские автомобили»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація