Шанувальники Ferrari отримали лінійку преміальної акустики

Шанувальники Ferrari отримали лінійку преміальної акустики

04 вересня 2023
0

Данська виробник преміальної акустики Bang&Olufsen випустить колекцію бездротових колонок та навушників під назвою «The Ferrari Collection». Лінійка аксесуарів адресована шанувальникам Ferrari. Кожен її елемент прикрашений логотипом бренду, а палітрі кольорів присутній знаковий червоний відтінок італійської марки.

Найбільший та найдорожчий предмет у лінійці - колонка Beosound 2 в червоному алюмінієвому корпусі з конем, що гарцює. Встановлені в неї динаміки забезпечують 360-градусне звучання. У Європі таку колонку продаватимуть за 4999 євро, у США - за 4999 доларів.

Також у серію «The Ferrari Collection» увійшли бездротові навушники Bang&Olufsen Beoplay H95 з адаптивною системою шумоподавлення та спеціальними титановими випромінювачами. Основний колір навушника - чорний. У «фірмовий» червоний пофарбовано лише окантування титанових решіток динаміків із вигравіруваним лазером логотипом Bang&Olufsen на одному та Ferrari на іншому. У комплекті - чорний чохол із логотипами брендів. Коштують такі навушники 1299 євро чи 1299 доларів.

Тим, кому такий цінник видасться надто великим, пропонують бездротові навушники Bang&Olufsen Beoplay EX за 499 євро. У США модель коштує 499 доларів. Вони можуть похвалитися активним шумопоглинанням, шістьма мікрофонами та червоним чохлом для бездротової зарядки, що забезпечує до 20 годин прослуховування.

Четвертий продукт до лінійки - портативна Bluetooth-колонка Bang&Olufsen Beosound Explore в корпусі з анодованого алюмінію, фарбованого у чорний та червоний кольори. В автономному режимі вона працює 27 годин, а коштує 249 євро у Європі та 249 доларів у США.

Джерело: Авто Центр
Фото: Bang-Olufsen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація