Що відомо про нове покоління Toyota RAV4?

Що відомо про нове покоління Toyota RAV4?

24 липня 2024
0

Toyota RAV4 наступного покоління, вихід якого запланований на 2025 рік, навряд чи зазнає кардинальних змін. Будучи найбільш продаваним кросовером Toyota, компанія обирає еволюційний та обережний підхід, віддаючи пріоритет стратегічним вдосконаленням над радикальними змінами.

Лише у США у першій половині 2024 року на RAV4 припадало майже чверть продажів Toyota з результатом у 248 295 штук. 111 526 з них були гібридами і 17 074 плагін-гібридами, що в результаті склало 52 відсотки продажів.

«RAV4 - це легко. У нас є інші складні сегменти на ринку, але клієнти чітко сказали, що вони хочуть від RAV4: розмір, рівень оснащення та потужності, технології. Ми могли б продавати 500 000 таких машин на рік, якби змогли їх побудувати, тому ми не хочемо псувати цю формулу», - заявив Купер Еріксен, керівник відділу планування продукції Toyota Motor.

За словами топ-менеджера, компанія не хоче псувати працюючу формулу популярного кросовера, та планує лише покращити технологічний арсенал новинки, а також дещо поліпшити рівень викидів бензинових двигунів кросовера.

Ендрю Гіллеланд, керівник відділу автомобільних операцій Toyota Motor North America, сказав, що за останні 10 років RAV4 перетворився на нову Camry з точки зору продажів.

Джерело: Autogeek
Фото: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація