Шеф-дизайнер Jaguar Land Rover йде у відставку

Шеф-дизайнер Jaguar Land Rover йде у відставку

23 січня 2024
0

Массімо Фрачелла (Massimo Frascella) пішов у відставку з посади шеф-дизайнера компанії JLR (раніше Jaguar Land Rover). Серед його творінь - актуальні моделі Land Rover Defender, Discovery та Range Rover.

«Творчий внесок Массімо Фрачелла у автобізнес був значним і є чудовою демонстрацією того, як творчість може успішно трансформувати бренди», - йдеться в прес-релізі JLR.

Працюючи під керівництвом креативного директора Джеррі Макговерна, Фрачелла контролював створення деяких з найбільш впізнаваних моделей JLR, включаючи Land Rover Defender та Land Rover Discovery. Він також брав участь у розробці нових Range Rover та Range Rover Sport, включаючи ексклюзивні версії SV.

Макговерн додав: «Массімо вирішив покинути JLR заради нових можливостей. Ми хотіли б подякувати йому за значний творчий внесок в JLR і бажаємо успіхів у майбутньому».

Фрачелла залишив Kia та приєднався до JLR у 2011 році, обійнявши посаду керівника відділу дизайну екстер'єру Land Rover. У листопаді 2020 року його підвищили до директора з дизайну повнопривідного бренду, а в травні 2021 року він став директором з дизайну всього концерну JLR.

Наразі не зрозуміло, що чекає на Фрачеллу в майбутньому, але він залишає JLR, успішно провівши компанію в 2020-ті роки з виразною, модною ідентичністю для кожного з її суббрендів, що має вирішальне значення для оновлення продажів та маркетингу кожного з них.

Джерело: AUTO-Consulting
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація