Шини Alliance Forestar III було схвалено провідними виробниками гусениць

Шини Alliance Forestar III було схвалено провідними виробниками гусениць

29 липня 2022
0

Компанія Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) повідомила, що відомі виробники Olofsfors, Clarks і Pewag офіційно схвалили встановлення й використання своїх гусениць на шинах Alliance 643 Forestar III та 644 Forestar III. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Гусениці поліпшують наявні вражаючі характеристики зчеплення та прохідності шин нашої серії Forestar III. Результат - поєднання переваг шин і гусениць для забезпечення неперевершених робочих характеристик. Ця комбінація гарантує надійне зчеплення майже без переміщення й ущільнення ґрунту на місцевості з крутими підйомами та спусками або вологим і м'яким ґрунтом», - каже Анджело Норонья (Angelo Noronha) - президент Yokohama Off-Highway Tires у Європі.

В компанії зазначають, що шини Alliance 643 Forestar III та Alliance 644 Forestar III мають удосконалену конструкцію з нейлоново-сталевим кордом і посиленим шестикутним бортом, що забезпечує відмінну стійкість до проколів і високу вантажопідйомність, а також перешкоджає проковзуванню обода.

Щодо шини низького тиску Alliance Forestar 344 Elit, то за словами виробника, цю шину було спроєктовано з використанням удосконаленої конструкції з гнучкими міцними боковинами. Завдяки цьому вона витримує те саме навантаження, що й стандартна шина лісотехнічної машини, але з удвічі меншим тиском накачування.

Джерело: Traktorist.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація