Шпигунам вдалося заглянути в салон нового гібридного кросовера BYD

Шпигунам вдалося заглянути в салон нового гібридного кросовера BYD

24 липня 2022
0

У Китаї сфотографували новинку марки BYD - гібридний кросовер Corvette 07, також відомий як Frigate 07. Це серійне втілення концепту X Dream, який дебютував на Шанхайському автосалоні минулого року. Дизайн екстер'єру вже не секрет, оскільки знімки машини вже є в базі місцевого Міністерства промисловості, зате вперше можна розглянути деталі салону. У розпорядженні сайту Autohome виявилися шпигунські фотографії інтер'єру з гігантським планшетом, що обертається.

Corvette 07/Frigate 07 (китайською він називається Huweijian) стане частиною лінійки Warship, до якої також увійдуть седан Destroyer («есмінець»), кросовер Cruiser («крейсер») і компактвен Landing Ship («десантний корабель»). Всі ці автомобілі будуть гібридними та орієнтовані насамперед на молоду аудиторію.

За габаритами Corvette 07 можна порівняти з KIA Sorento і досягає в довжину 4,82 метра при колісній базі 2,8 метра. У рух кросовер приводить гібридна установка, до складу якої входять 1,5-літровий турбодвигун потужністю 139 кінських сил та 197-сильний електромотор на передній осі. Також є модифікація з додатковим електромотором на задній осі, який розвиває 204 кінські сили.

На свіжих шпигунських фотографіях можна детально розглянути прямокутну цифрову панель приладів за триспицевим кермом і 15,6-дюймовий «парячий» планшет, який оснащений поворотним механізмом, так що може бути розташований як вертикально, так і горизонтально.

Очікується, що Corvette 07/Frigate 07 зможе їздити як у гібридному режимі, так і повністю електричному - для зміни режиму передбачені кнопки на центральному тунелі. Запас ходу при їзді чистою електрикою поки не оголошений.

Старт виробництва серійного BYD Corvette 07 був запланований на травень цього року, тому продажі повинні початися зовсім скоро. Компанія розраховує вийти на виробничу потужність у 61,7 тисячі екземплярів.

Джерело: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація