Шпигуни показали оновлену Tesla Model 3

Шпигуни показали оновлену Tesla Model 3

05 грудня 2022
0

Компанія Tesla розробляє оновлену Tesla Model 3. Це підтверджують шпигунські фотографії, розміщені у Twitter.

Про те, що Tesla працює над оновленою Model 3, стало відомо зовсім недавно. Цей проект називається «Highland». Виявляється, що цей новий електромобіль вже навіть тестують у США на дорогах загального користування. Його помітили під час тестів у штаті Каліфорнія.

Model 3 тестують у сильно закамуфльованому вигляді. Тобто вона має отримати серйозні оновлення у дизайні. Можливо, капот буде виконано у новому стилі. І вже точно цей електромобіль матиме новий передній бампер. Зверніть увагу, що у верхньому куті фари є камера. Зараз у Model 3 цього немає. Tesla завжди говорила, що продовжуватиме покращувати своє обладнання для автопілота та повного автономного водіння. Отже, оновлена Model 3 може отримати вдосконалений автопілот.

Задній бампер теж повинен змінитися, а ось задні ліхтарі, здається, збережуть старий дизайн. Але не виключено, що надалі зміни внесуть і у задні ліхтарі.

Які зміни відбудуться у салоні - ще точно не відомо. За чутками, дисплей інформаційно-розважальної системи побільшає. Він матиме вищу роздільну здатність.

Також ще не відомо, які зміни відбудуться в електричній силовій установці. Але те, що вони будуть - ми не сумніваємося.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація