Шпигуни вперше «впіймали» Mercedes-Maybach EQS SUV

Шпигуни вперше «впіймали» Mercedes-Maybach EQS SUV

08 серпня 2022
0

Про те, що у дебютуючого цієї весни електропозашляховика Mercdes-Benz EQS SUV з'явиться особливо розкішне виконання під суббрендом Maybach, ми знали, як мінімум, з минулої осені завдяки відповідному концепту. Тепер з'явилося перше документальне підтвердження того, що люксову модифікацію обкатують уже зараз - фотошпигуни сфотографували прототип.

Чесно кажучи, різницю між «звичайним» та «розкішним» EQS SUV оцінити майже неможливо через маскування на тестовій машині, але саме її розташування каже нам, що вона зведеться до альтернативного оформлення лицьової частини та корми. І, звичайно, Mercedes-Maybach EQS SUV має отримати найбагатший салон, до якого, проте, поки що не вдалося заглянути.

Технічно цей «Майбах» навряд чи відрізнятиметься від топового на сьогоднішній день EQS 580 4Matic із двомоторною повнопривідною установкою на 523 к.с. та 858 Нм та запасом ходу понад 600 км. При цьому у кросовера також має з'явитися заряджена у всіх сенсах модифікація від AMG - за аналогією з ліфтбеком. Очевидно, вона збереже стандартну батарею, але отримає потужнішу - на рівні 650 к.с. - силове встановлення, альтернативні налаштування та розширене стандартне оснащення.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація