Штучний інтелект створив стильний паркетник на базі Land Rover Defender

Штучний інтелект створив стильний паркетник на базі Land Rover Defender

10 лютого 2024
0

Land Rover Defender заслужив собі авторитет справжнього короля бездоріжжя, проте один талановитий художник за допомогою нейромережі перетворив його на стильний паркетник.

Сімейство Defend включає три версії: тридверну 90, п'ятидверну 110 і подовжену 130, усі з яких використовують спеціальну платформу, похідну від тієї, що лежить в основі Range Rover, Jaguar XF та інших.

Проте, яку б деталь стандартного Land Rover Defender ви б не уявили, будьте певні - дизайнер 412donklife змінив і її. Можна впевнено сказати, що цей тюнінгований Land Rover - це машина, яка більше не змогла б виїхати з проторених шляхів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Rashad Harper (@412donklife)

Загалом, виглядає він все ще як Defender, проте через низку косметичних змін впізнати в ньому оригінальний позашляховик дуже важко. Авто отримало тюнінговані крила, опуклий капот та спойлер на даху. Фари та ліхтарі були затемнені, аби створити деякий контраст із жовтим кузовом автомобіля.

Цей Land Rover Defender також має відтінок червоного кольору на «тримачі» запасного колеса у вигляді значка з назвою й такий самий відтінок можна побачити в салоні та на центрі легкосплавних дисків 28 розміру. Ці колеса справді настільки великі, що ледь помістились в колісній арці.

Чудово, що цей автомобіль існує лише в віртуальному світі, адже власники справжніх Defender навряд чи оцінили б такий стиль. Проте, в коментарях під оригінальним дописом автора є багато автомобільних фанатів, яким сподобався цей дизайн.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація