Singer поставив на паузу випуск класичних рестомодів Porsche

Singer поставив на паузу випуск класичних рестомодів Porsche

07 серпня 2022
0

Американська компанія Singer Vehicle Design, відома своїми рестомодами на базі Porsche 911 покоління 964, оголосила про закінчення їхньої збірки. Натомість компанія зосередить зусилля на виконанні клієнтських замовлень, які вже зібрані на представлений на початку 2022 року автомобіль нового сімейства Turbo Study. Щоправда, зовсім не виключається варіант, що у майбутньому виробництво «класичної» лінійки рестомодів із США таки відновиться.

За десять років з моменту заснування компанія Роба Дікінсона зібрала 450 екземплярів «переосмисленого» Porsche 911 (964), який компанія називає «класичною» моделлю. І найближчим часом таких моделей більше не стане.

«Ми взяли паузу із «класичним» варіантом. У світі є десятки тисяч готових до модернізації Porsche, тому справа не в нестачі автомобілів - просто ми хочемо поважати вибір наших клієнтів і намагаємося зберегти цінності кожного їхнього спорткара. У тому числі з прицілом на те, що якісь із вже випущених машин перепродаватимуться», - заявив Роб Дікінсон в інтерв'ю Top Gear.

Замість доопрацювання атмосферного 6-циліндрового опозитного двигуна, у роботі над яким Singer підійшов до межі можливостей, компанія має намір реалізувати свій інженерний потенціал турбомотора. Саме тому нові автомобілі будуть у версії Singer Turbo Study, на яку зібрано вже понад 70 замовлень від клієнтів.

Джерело: Top Gear

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація