Singer працює над новими рестомодами

Singer працює над новими рестомодами

13 серпня 2024
0

Американська компанія Singer, яка будує рестомоди за мотивами знакових Porsche, анонсувала випуск цілого сімейства моделей на базі сімейства 930.

Після презентації стильного Porsche 930 Turbo Coupe у компанії вирішили продовжити серію та підготувати для своїх фанів ще три варіанти у виконанні Targa, Cabriolet та Slantnose Coupe. Таким чином у компанії вирішили відзначити 50-річчя оригінального 911 Turbo.

«911 Turbo було випущено п'ятдесят років тому. З того часу він став зразком для наслідування, героєм автобанів та переможцем перегонів, коханим водіями та ентузіастами по всьому світу. Ми раді співпрацювати з власниками, щоб відсвяткувати цю ікону дороги та треку та побажати турбованому 911 щасливого дня народження», - коментує проєкт керівник компанії Singer Роб Дікінсон.

Як основу для своїх творінь у компанії використовують агрегатну базу сімейства 964. Автомобілі оснащені 3,8-літровим опозитним шестициліндровим двигуном Mezger з повітряним охолодженням та парою турбокомпресорів від моделі 992. Після модернізації потужність досягає 510 к.с. Всі моделі будуть оснащені 6-ступеневою механічною коробкою передач та заднім приводом.

Кузов виготовлений з вуглецевого волокна і відрізняється відомим дизайном з розширеними крилами. Ззаду розташовується характерне антикрило, яке у версії Slantnose Coupe трохи більше та виразніше. Усі версії отримують високошвидкісні шини Michelin Pilot Sport 4S у стандартній комплектації.

За попередніми даними, Singer побудує 70 екземплярів стандартної моделі Coupe і 25 Slantnose Coupe, причому всі вони вже розпродані. Скільки буде виготовлено варіантів Targa та Cabriolet доки не уточнюється.

Джерело: Авто Центр
Фото: Singer Design

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація