Singer присвятив новий рестомод 911 гоночному Porsche 917K

Singer присвятив новий рестомод 911 гоночному Porsche 917K

31 травня 2022
0

Американська фірма Singer Vehicle Design, яка спеціалізується на виробництві рестомодів на базі Porsche 964, презентувала свій черговий проект. Автомобіль, що отримав назву Big Sur на честь Біг-Сур, мальовничого району узбережжя центральної Каліфорнії, отримав особливе оформлення кузова та салону, яке відсилає до автоспортивної історії німецької марки та легендарного гоночного прототипу Porsche 917K у культовій лівреї нафтової компанії Gu.

Карбоновий кузов спорткара пофарбований у блакитний колір Horizon Blue з контрастними оранжевими смугами Singer Racing Orange, який доповнений класичними колесами у стилі знаменитих дисків Fuchs у класичних Porsche.

У салоні частина елементів виконана в тон екстер'єру, а вибрані клієнтом крісла з електрорегулюванням у чотирьох напрямках оббиті плетеною шкірою коньячного кольору з латунними люверсами та пофарбованими в чорний колір спинками.

Задні сидіння, передня панель та багажний відсік відповідають колірній гамі кузова та салону. Автомобіль оснащений 4,0-літровим 6-циліндровим опозитним бензиновим атмосферним двигуном від Ed Pink Racing. 390-сильний агрегат поєднується з 5-ступінчастою механічною коробкою Getrag передач.

Заднеприводний спорткар з місця до 100 кілометрів на годину здатний розганятися за 3,3 секунди. Зазвичай для власних проектів Singer Vehicle Design не називає ні ім'я замовника автомобіля, ні ціна створення Big Sur.

Джерело: Singer Vehicle Design

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація